Nytt utdrag

När hon öppnar dörren till deras trappuppgång. får hon känslan av att något har hänt. Olustkänslan sprider sig snabbt i kroppen. Hon springer snabbt uppför trapporna, hon tar tre steg i taget. Klumpen i magen bara växer ju närmare hon kommer. Hon står med handen på dörrhandtaget en stund innan hon för att samla mod till att öppna. Hon är rädd för vad hon ska få se där inne.

När hon väl öppnat dörren står hon där några sekunder som känns som en hel evighet och bara tittar på den bisarra scenen som utspelas i köket. Hon ger ifrån sig ett uppgivet tjut innan hon vänder sig om och springer därifrån. Hon snubblar ner för trapporna och ut på gatan utanför. Hon springer gatan fram och tårarna som faller nerför hennes ansikte blandas med regndropparna. Hon springer tills hon faller ihop på den våta asfalten och svimmar av. Samtidigt anländer ambulansen till Sofias hem.

En senare del i berättelsen som senaste utdraget kom ifrån. Troligtvis det sista från den ;p

Kommentera gärna!! Jag är nyfiken på vad ni tycker!


Kommentarer
Postat av: Lina

Jag bor tyvärr inte i Norrland längre.. bodde i Umeå under hela min uppväxt men jag känner mig bara som en norrlänning. Bor i Norrköping för tillfället. Men jag kan ju säga att Norrland är ju iofs ganska stort men dom delarna som jag besökt är heeelt underbara! Bor bara kvar här nere pga familjen (är inte myndig), annars hade jag flyttat upp igen! Människorna är härligast(!) och man känner verkligen av årstiderna. Här nere gör man inte alls det. Ingen vinter på hela året :(.. och de är ändå min favoritårstid. Men om du flyttar dit upp så LOVAR jag dig att du kommer känna av vintern, så de är ju en possitiv sak om du klarar kyla. Fast sommrarna brukar kännas riktigt mycke också. Sommrarna uppe i Umeå brukade vara varmare än här nere, konstigt jag vet, men sant. Nej jag kan helt klart rekomendera norrland :)

2008-03-09 @ 09:55:46
URL: http://seagulls.blogg.se/
Postat av: Gabriella Ivarsson

MKt trvligt rebecka, men vi vill ju höra ännu mer ;)

2008-03-09 @ 11:27:35
URL: http://gabbgabb.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag med!
Nej, de har jag inte sett.
Ska kolla på dem snart :)

2008-03-09 @ 20:14:11
URL: http://angelicagisslanders.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0