Träning och solning

Tänkte att jag skulle vara duktig idag. Gick väl sådär. Har gjort lite religion och städat. Gav mig ut på en löparrunda - konditionen ligger väl på minus ungefär och ingen vilja att kämpa idag. Skulle springa ut till Skövde vägen och vända i dag, det blir ca 3 km. Sprang ut och vände, men när jag hade ungefär en kilometer kvar kommer älskling från jobbet så jag fick åka sista biten med honom.

Drog med lillasyrran till mammas jobb för att sola också. Första gången för mig i solari. Jag tyckte det var lite obehagligt i början, men sen tyckte jag att det var skönt :) Josefine verkade lite avis när hon såg hur brun jag blivit ;) Så brun var inte hon efter första gången och då hade hon solat en kvart längre :p

Har tittat lite på hockey med älskling nu. Leksand - Mora
image70
Jag tror att Leksand leder nu. Det lät iaf så på Fredrik ;)

Ska kanske in till Lina och Victor sen. Det skulle bli lite myskväll där tror jag.
image71
Linisflinis:p. Bästis för alltid!;)

image72
Victr snodde min handväska ;)



Hittade massa roliga bilder när jag letade efter bilder på Lina och Victor.

image74
Fredriks första gips. Innan jag och Hanna ritade blommor och massa andra "tjej-grejer" på det;)

image75
Ego-bild :p Men jag tycker jag blev ganska bra på den.


image76
Bulgarien var mys :) Vill tillbaka!

image77
Lina får vara störst för en gång skull ;) Kusten 2006.

Nu ska jag gå tillbaka och se på hockeyn.

Tävlingsdags:)

Kolla runt i lite bloggar nu. Letar efter lite roliga tävlingar. Så här kommer lite bilder och länkar till dem (har lärt mig att göra länkar helt själv nu;):

Spa tävling:

image68

Finns här.

metrobloggen kan man vinna nagellack.

image69
Denna tävling finns här.


Ojdå ;)

Var ju inte meningen att det skulle gå så länge tills jag skrev igen;) Har inte blivit av att jag skrivit. Har pluggat en del i början av veckan och ja, sen glömde jag av det helt enkelt ;)

I veckan har det inte hänt så mkt. Har blivit skoltrött igen efter en vecka. Illa det här. Men nu är det bara 2 månader, 1 vecka och 1 dag till studenten :)

Igår fick vi göra några idrottsövningar på biologin. Hade visserligen glömt gympakläderna, men var med lite ändå. Känns i benen nu. Vi fick bland annat prova på brutalbänken ;) Bilder finns hos Sanja.
Efter denna lektion bestämde jag, Kakan och Gabb att vi ska börja träna i skolans gym varje onsdag på håltimmen.

image66
Mycket sit-ups ska det bli och massa annan träning.

image67
Så här ska vi se ut sen ;)

Bilder från Google.

Ska eventuellt simma på måndag också. Får väl försöka åka till Valtorp och träna med dom någon gång med.

Shopping i Tidaholm

Åkte hem till storasyster i Tidaholm igår. Gick en sväng till stan för lite shopping i de få butikerna som finns där. Shoppade inte så mkt, hade inte tillräckligt med pengar till att köpa det jag ville ha. Men det blev en BH till balklänningen, ett smyckeskrin och en plånbok (till Fredrik). Sen åt vi på en thairestaurang. Mumsigt:)

Efter shoppingen gick vi hem till Anna och Johan. Satt och pratade lite. Deras katt var tyvärr inte på humör att bli klappad, hon försökte bara att riva och bita mig;)

Åkte hem till älskling efter det och var där och gjorde typ ingenting. Hem till mig sen och åt och så...

Idag har jag pluggat kemi. Måste plugga massor måste få MVG på det här provet för jag behöver verkligen få MVG i kursen.

Ska plugga mer snart och så måste jag städa. Om typ en timme kommer älskling också :D

Haha, tråk blogg ;) Men mer än så här händer inte i mitt liv just nu :(

Ännu mera kläder ;)

Nu är jag inne och tittar mer på ellos.se. Finns mkt intressant där. Nu kommer det att komma flera bilder på sådant som jag hittar där:

image59
Snygg addidas tröja, inte så dyr heller :) (249:-)

image60
Har beställt ett sånt här, kommer i slutet av maj :) (199:-)

image61
Tycker om! (699:-)

image62
Varför ska allt snyggt var så dyrt för?! (499:-)

image63
Jag dras nog till märkeskläderna ;) (599:-)

image64image65
Söt klänning va? (399:-)

Får nog beställa en gång till! Tyvärr får jag väl välja några av sakerna :( Har inte råd att köpa allt :( Jag kommer att bli fattig av det här...


Någon som kan hjälpa mig?

Jag måste hitta ett par skor som jag kan ha när jag ska på min studentbal den 8 juni.
Jag har själv haft lite funderingar. Jag har tänkt mig ett par beiga eller naturvitaskor för det tror jag passar till klänningen.

image58
Så här ser klänningen ut :)

Är det någon som har ett förslag? Har du kanske sett ett par skor som kan matcha? Behöver inte vara just de färgerna jag skrev. Har du ett förslag så skriv gärna det i en kommentar. De får dock inte vara högklackade för då blir klänningen för kort.

Tack på förhand!

Ellos

Kollade runt lite på ellos. Tänkte se om jag hittade något mer som jag vill beställa eftersom jag ska skicka tillbaka en del av det som kom igår :(

Hittade lite snygga skor:

image50
Tyckte att de var lite söta :) De ser väldigt sköna ut. (149:-)

image51
Puma skor. Inte lika snygga som de andra jag kollat på men. (799:-) Vill ha, men har inte råd :(

image52
Också väldigt snygga, men lite dyra :( (799:-)

image53
Kanske kan passa till min balklänning. (249:-)

Kollade på lite kläder också (vill ha en ny klänning eller kjol):

image55
Lite söt, men inte riktigt en sådan jag vill ha:/ (129:-)

image56image57
Någon av dom här kanske man kan ha till studenten (fast den svarta ska vara i vit i så fall). Snygga och billiga. (Vita 99:- och svarta 299:-)

Blir nog till att beställa igen från ellos.se. Finns mkt snyggt där :)

Nu måste jag verkligen ta tag i kemin!

Tävling

Hittade en tävling som Gabbi hade länkat till. Vinsten är en armbandsklocka. Har länge velat ha en ny klocka så varför inte passa på ;)

Så här ser vinsten ut:

image49
Snygg va?

Länk till tävlingen


Tillbaka igen

Stängde av datorn för mindre än en timme sen för jag tänkte att jag skulle göra något vettigt. Men nu är jag tillbaka.
Lite vettigt har jag faktiskt gjort idag;)

* Jag har skrivit två brev ang. jobb
* Bäddat sängen
* Startat ett användarkonto på studer.nu (skulle jag i för sig fjort igår)
* Läst sex sidor kemi (Tråkigt)

Älskling var här en liten kort stund förut :) Han åker med för att lära sig Falköpings rundan så att han kan köra den själv sen. Han smet hit en liten stund medans hans jobbarkompis körde in mjölken till Gabbis mamma ;) Han är söt min älskling, världens underbaraste <3

Tänkte titta lite på Andra Avenyn nu. Se om det ät något att ha. Kanske poppa lite popcorn sen:)


Bloggspanning

Nu har jag kollat runt på massor bloggar. Jag har läst och kommenterat. Så nu hoppas jag att i alla fall några av dom kommer och spanar in min - rätt tråkiga, visserligen - blogg och kommenterar lite ;)

Ska väl spana runt mer, men nu måste jag göra något vettigt också ;) Är lite dålig på det, men jag måste försöka ta tag i mig!


Tandläkaren

Var ju hos tandläkaren igår. Vet inte när jag var där senaste (om man inte räknar tandregleringen förstås). Dom kollade på mina tänder och tog kort ;) Hade ett hål. Ajajaj ;) Blir till att åka dit den 7 april igen 8.40. På min sovmorgon till kvart över ett :( Men mamma lovade att jag skulle få låna bilen :)

Det var väldigt snöigt igår och jag var färdigt 40 minuter ínnan bussen skulle gå. Så jag vandrade ner till järnvägsstationen. Gick in på pressbyrån och köpte en trisslott (ingen vinst:() och en chokladbit. Fy på mig;) Hade ju precis fått veta att jag hade hål i en tand :P


Höstens planer 2

Tog fram alla min kataloger från olika universitet och högskolor igår. Det var väldigt många! Har svårt att bestämma mig om jag ska plugga eller jobba till hösten. Fast jag vill nog helst jobba tror jag.
Bestämde i alla fall igår att jag ska gå igenom alla katalogerna och slänga dom som inte innehåller något intressant. Ska bara orka ta tag i det med.

Har kollat lite i den från Luleå universitet eftersom att det är där Fredrik funderar på att läsa. Blev jätteglad när jag såg att de hade en journalistutbildning där. Tills jag såg att den var i Piteå :( Men det är ju i alla fall närmare Luleå än vad Falköping är... Jag mejlade precis till någon yrkes- och studievägledare där. Får väl se om jag får några bra svar.

Nu ska jag ordna en inloggning på studera.nu ifall jag får för mig att söka något. Det är ju snart dags i så fall.

Ska till tandläkaren sen också :( Tråkigt.

Storstädning

Idag har jag faktiskt varit mkt duktig ;) Har städat hela övervåningen (utom mitt gamla rum och klädkammaren). Så rent har det nog aldrig varit där uppe förut ;) Skåpen på toaletten var överfyllda med saker. Så jag slängde en del och  har nu mkt bättre ordning i dom nu :)

Lite bilder tagna före och efter städningen:

image43
Det behödes städas va? ;)


image44
Lite bättre ordning efteråt :)


Fortfarande mkt grejer, men så mkt bättre ordning. Har tyvärr ingen bild att jämföra med.


image48
Hallen välstädad och fin som aldrig förr ;)

Visst har jag varit duktig nu?;)

Shopping i Skövde

Hann inte skriva om det igår. Jag, mamma och pappa åkte iväg halv nio. Fick åka tidigare för pappa skulle springa sextimmars. När han startat vid tio vandrade jag och mamma upp till Commerce. Gick runt i många affärer innan jag hittade något. Men lite saker handlade jag igår iaf. Här kommer det bilder på dom:

image36
En bok av Camilla Läckberg för hon skriver så bra :)

Texten på baksidan:
Det är knappt en vecka kvar till jul och Martin Molin från Tanumshede polisstation har mot sin vilja tvingats med på en släktträff av sin flickvän. På ön Valön utanför Fjällbacka har medlemmarna i familjen Lijecrona samlats på uppmaning av patriaken Ruben, som styr sin familj med järnhand.
Förbindelsen med fastlandet bryts av en snöstorm och när Ruben faller ihop mitt under julmiddagen tvingas Martin gripa in. Snabbt konstaterar han att Ruben har mördats och eftersom de är fullständigt isolerade på ön måste någon av familjemedlemmarna vara skyldig... Men vem har motiv? Och vem kan vara så kallblodig?

Visst låter den spännande?

image37
Läppsyl och ansiktskräm är alltid bra att ha!


image38
Det blev en svart tröja och en söt rosa tunika också. Köpt på Gina Trico. Ser ganska tråkigt ut på bilden, men orkade inte ta på mig det och ta kort.



Här är de var för sig. Tråkiga bilder dock.

Blev inte så många grejer, men jag är nöjd ändå :)

Hade lite myskväll med älskling igår. Vi åt tacos och tittade lite på melodifestivalen. Var det rätt låt som vann?

Coop

Besökte nya Coop Extra i Falköping idag. Liten besvikelse. Var ju inte ens i närheten av så stort som i Skara. Bara en vanlig mataffär och det har vi redan massor i Falköping.
Träffade massor människor där. Bland annat Gabbi och hennes syster. Gabbi sprang runt och fotade och jag hamnade på en bild ;) Träffade en granne och Fredriks syster också. Alla på samma ställe typ ;) Alla skulle ha massa godis :p

Någon som vet om Bik Bok finns i Skövde? Såg en snygg tröja i en tidning som ska finnas där. Kollade sökte på google. Inget Bikbok i Skövde :(

Var på skolbiblioteket idag och lånade en bok som min mamma tyckte att jag skulle läsa. En sann historia som verkar väldigt hemsk. Har bara läst lite i den och det skrämmer mig. Händer verkligen sådant i vår värld?!

image32
Av: Constance Briscoe

Constance var van vid att bli misshandlade av sin egen mor, både psykist och fysiskt, och regelbunda slag och svält orsakade flickan ofantlig smärta. Men det var den känslomässiga tortyren - avsaknaden av kärlek - som gjorde mest ont.
Föreställ dig att din mamma kallar dig "en äcklig, ful bakterie". Föreställ dig att din mamma flyttar när du är tretton år gammal och lämnar dig ensam kvar i huset, utan värme, elektricitet och mat. Hade du överlevt?
Constance gjorde det. Hon trotsade alla odds, växte upp och kämpade sig till så mycket självkänsla att hon klarade av att studera vid universitetet och bli Storbritanniens första svarta domare.

Fruktansvärd, brutalt ärlig och ändå upplyftande; Äcklig är Constance Briscoes historia.

Texten från baksidan, visst är det hemskt!! Hur kan man göra så mot sitt eget barn?!

Påsklov :D

Äntligen är det dags :) Jag behöver det. Inte för att det varit farligt mkt i skolan, men ändå. De senaste två veckorna har jag varit konstant trött. Har inte kunnat sova ordentligt och det har känts som att jag var på väg att bli sjuk.

Imorgon blir det shopping med mamma. Enda planerna hittills inför lovet. Ska väl ta det lugnt mest och tyvärr måste jag plugga kemi eftersom vi har prov på onsdagen efter lovet :(

Igår hade vi högskoledag. Först matte och sen åkte vi till Lärcenter. Fick gå runt och prata med folk från olika högskolor och universitet. Sen fick vi sitta och lyssna på dem. Slutade 11.30 :D istället för tre. Åkte hem till älskling.

Sen åkte vi hem till mig. Åt upp kladdkakan som var kvar. Fick fram ett antal postorderkataloger. Ellos, Josefssons och Halens. Ska beställa en massa saker därifrån i helgen. Blir mkt dyrt.

image30
Ska bland annat köpa denna puma väskan (399:-)

image31
En sådan här skinnjacka blir det också fast i svart. (799:- fast har en kupong med 50% rabatt)

Har hittat en massa annat jag ska köpa också.

Nu på lovet kommer det nog att bli lite fler inlägg än vanligt här. Men det är väsl bäst att inte lova något ;)

Fysik prov

Började skoldagen med att ha fysik prov. Var bara lite nervös innan för det kändes som att jag kunde det. Provet gick skit dåligt. Vet inte ens om jag blir godkänd. Vad var det som hände egentligen!? Kändes som att det knappt var några sådana uppgifter som var som de vi fått tidigare.

På religonen hade vi besök av två Mormoner från USA. Dom verkade trevliga, men jag har svårt att tro på det som dom tror på. Men dom får väl tro på vad de vill.

Tyskan var rätt tråkig, som vanligt :( Fick tillbaka tyska provet. Jag fick MVG :D Pratade betyg också. Eftersom jag fått VG, VG+ och MVG på allt så har jag goda chanser att få MVG i betyg :D

Kemin var... ja, kan ni gissa vad den var? Den var riktigt tråkig som vanligt...

Har gjort färdigt tyskan nu så jag ska skicka den till Elin. Sen ska jag inte plugga mer den här veckan. Inte förrän i slutet av nästa vecka.

Påsklov snart!:D

Imorgon är det högskoledag på lärcenter så det blir bara en lektion.

Vi var rätt trötta i skolan idag. På håltimmen satt vi och dummade oss i ett grupprum. Jag fick ett väldigt fint smeknamn av mina kära vänner ;) Ska inte nämna här, men Sanja kallas Kakan, Gabbi Apan och Paula kallar vi numera för Profeten. Ja, vi har lite att göra på dagarna. Men kul har vi.

Skolan :(

Har lagt ner pluggandet för ett tag sen nu. Känns som jag kan det, men får väl se hur det går imorgon.
Hade biologi redovisning idag. Gick inte vidare bra, men sen hade jag inte lagt ner särskilt mkt tid på den. Hade ingen motivation till det.
Jag får ta och gnälla lite över vår religonslärare jag med. Hennes lektioner är tråkiga. Hon är för hård med betygen. VG på vårt arbete var ju okej, men jag tror att jag fick G på vår redovisning. Okej, jag var inte så bra,  men jag upplevde att jag var bättre än G!

Jag har börjat ledsna på skolan nu! Men det är faktikst "bara" 54 skoldagar kvar till studenten.

Påsklov nästa vecka :D Äntligen. Efter det så kommer jag att börja kvart över ett på måndagar, sluta kvart över ett på tisdagar och sluta tio i tio nästan varje fredag :D

Såg en tjej med ett par jättesnygga puma-skor igår. Vill ha!!

Kanske ska shoppa med mamma i Skövde på lördag :) Se om jag hittar såna skor då.

Nytt utdrag

När hon öppnar dörren till deras trappuppgång. får hon känslan av att något har hänt. Olustkänslan sprider sig snabbt i kroppen. Hon springer snabbt uppför trapporna, hon tar tre steg i taget. Klumpen i magen bara växer ju närmare hon kommer. Hon står med handen på dörrhandtaget en stund innan hon för att samla mod till att öppna. Hon är rädd för vad hon ska få se där inne.

När hon väl öppnat dörren står hon där några sekunder som känns som en hel evighet och bara tittar på den bisarra scenen som utspelas i köket. Hon ger ifrån sig ett uppgivet tjut innan hon vänder sig om och springer därifrån. Hon snubblar ner för trapporna och ut på gatan utanför. Hon springer gatan fram och tårarna som faller nerför hennes ansikte blandas med regndropparna. Hon springer tills hon faller ihop på den våta asfalten och svimmar av. Samtidigt anländer ambulansen till Sofias hem.

En senare del i berättelsen som senaste utdraget kom ifrån. Troligtvis det sista från den ;p

Kommentera gärna!! Jag är nyfiken på vad ni tycker!


Höstens planer

Sitter här och filosoferar lite ;) Allting känns mycket bättre nu, det är skönt.

Jag har faktiskt städat idag OCH dammsugit :) *stolt* Har pluggat lite fysik, men borde pluggat mer...Får ta det imorgon.

Kom ganska nyligen hem från älskling. Vi myste lite och tittade på film.


Pirates of the Caribbean - At the world's end

Har inte sett den sen vi såg den på bio. Jag fick den i julklapp. Är lite seg bara ;)


Sitter och funderar lite över vad som händer till hösten... Ja, eller jag vet inte ens vad som händer till sommaren. Det är ju student den 5 juni :) Vad händer sen? :S Har sökt en del sommarjobb, men har ännu inte hunnit få något svar, men jag hoppas på något bra ;)"Gänget" har diskuterat en resa till Gotland eller liknande, men inget bestämt än.

Tror att jag ska försöka fortsätta att jobba till hösten. Har ingen vidare lust att börja plugga än. Vet bara inte vart jag tar vägen. Fredrik mejlade till Luleå universitet idag. Bestämmer han sig för att plugga så hamnar jag nog där med. Om jag får något jobb vill säga. Fast jag känner mig inte stressade inför framtiden längre. Jag vet vad jag vill nu :D

Slut på kvällens tankar :p

Projektredovisning

Ja, då var det gjort. Kom till skolan klockan åtta. Satt och gjorde ingenting fram till tjugo i nio. Då lyssnade vi på Paulish redovisning. Det var jag , Sanja, Gabbi och två lärare som var där och lyssnade. Stackars Paula!

Sen lyssnade vi på två killar från NV3a. De var tråkiga :( Sedan var det våran tur. Kom massor folk :) Blev visserligen rätt nervös när jag såg hur många som kom, men det var kul ändå :)
Redovisningen gick bra :D Lite pinsamt bara när jag frågar publiken om de tycker att det är okej att dra en vitlögn ibland och ingen människa säger något :$

Tycker ni att det är okej att dra en vit lögn? Svara med en liten kommentar.

Så nu är vi nästan helt färdiga med projektarbetet. Har bara den indviduella utvärderingen att skriva. Ska försöka göra det så fort jag fått mallen för den.


Äntligen är det helg igen. För första gången sen i måndags känner jag att jag mår riktigt bra :D

Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska försöka plugga lite fysik snart. Sen blir det kanske mys med älsklingen :)

Ska väl iväg och festa med Sanja, Gabbi, Paula och eventuellt Kohestan imorgon kväll. Innan dess ska jag försöka köpa present till Gabb.

På söndag ska jag antagligen leka med Lina :)

Tyvärr måste jag hinna med och plugga fysik i helgen :( Har ju fysik-prov på onsdag :(


Snart är det i alla fall påsklov :D Och nu är det "bara" 90 dagar kvar till studenten :D Det lär gå rätt fort :D

Sprungit ;)

Skolan idag var tråkig :( Tråkig fysik, tråkig religion, tråkigt tyska prov (fast med söta bilder) och tråkig kemi (som vanligt) :( Tyska-provet gick förhoppningsvis bra.

Sa till Gabbi att jag skulle plugga fysik idag, men det trodde hon inte på. Jag erkänner du hade rätt Gabb ;)

Hade planerat att träna med Valtorp för första gången idag. Så blev det inte. Hade ingen lust. Men jag var faktiskt så duktig att jag var ute och sprang tre kilometer :) *stolt* Inte långt men jag orkade inte mer med min dåliga kondition. Det sista sprang jag enbart på vilja ;)

Måste börja träna ordentligt igen... Frågan är om det någonsin kommer att hända...

Skolan var faktiskt inte tråkig hela dagen. Håltimman var rolig :D Satt och läste ur en britisk ungdomstidning, det var mkt kul. Gabbi filmade, men den bör vi nog inte lägga ut här ;) Hehe ;)

Bowling och shopping i Jönköping

Bowlingen igår var riktigt rolig :D Gick väldigt bra med :) Slog fyra strikar på två serier. Men jag tog bara en enda bild. Glömde bort det sen. Efter det åkte vi till Smells och satt och pratade och skrattade :) Mysigt :D

Det måste vi göra om någon gång :D

Åkte till Jönköping med älskling, Jonas och Rickard. Var på biltema, a6 och mediamarkt. Det enda jag köpte var korv på IKEA :( Hittade inget jag ville ha :( Kom på efteråt att jag kunde kollat efter present till Gabb. Typiskt mig ;)
Fredrik förbjöd mig att gå in i någon skoaffär ;) Han sa att jag redan har tillräckligt med skor och att jag köpte ju nya igår. Men jag har ju bara köpt två par skor i år :p

Jag tror inte att man kan umgås en hel dag med Fredrik, Jonas och Rickard utan att man får sig ett gott skratt ;)

Studiedag imorgon. Gött! Det kan behövas. Ska plugga tyska och fotografera och ta det lugnt.

Shoppat

Nu har jag varit med mamma i Kinnarp. Har nu köpt ett par skor som jag eventuellt ska ha till studenten.
Mamma betelade :) Hehe ;) Provade flera andra par skor, men va lite osäker så det blev bara ett par skor.

Visst är dom fina?

Efter det var vi inne på Kinnarps lagerförsäljning. Där hittade jag inte så mycket intressant, men det blev en tröja som jag funderar att ha på mig ikväll.

Vad tycks?

När jag kom hem tog jag även lite bilder på min studentmössa och de andra grejerna som var med.


Mössan såg snyggare ut på när håret var snyggare.


Alla sakerna som var med.


Champagneglaset. Det står Rebecka, Stundet 2008 på det.


Ett etui med en penna. "Student 2008" står det på pennan.

Känns som att det snart är dags :D Tiden går så fort :S Känns inte som det var länge sedan jag började på gymnasiet.


Här kommer ett nytt utdrag, men från en annan berättelse:

Nu är avgrunden nära. Smärtan i bröstet hotar än en gång med att förråda henne och dra ner henne i djupet och ner på botten. Idag känns smärtan mer fysisk än vanligt och bilden av hur hennes pappa slår hennes mamma när hon klev in genom dörren till deras lilla lägenhet dyker upp. Kraften som vill dra ner henne vinner igen, precis som vanligt. Hon faller och faller, djupare och djupare.

"Hur djupt kan man egentligen falla? Tar det aldrig slut?" tänker hon och skär ett första snitt i den vänstra handleden. Smärtan lättar lite när det första blodet sipprar fram ur såret. Hon skär en gång till och betraktar det vackra röda blodet en stund innan hon knyter den vita tygbiten hårt över såren för att stoppa blodet.


Det vore roligt om alla som läser det här skriver en liten kommentar om vad de tycker om texten. Era åsikter är viktiga!


Kort blogg

Var inne och kollade om mitt mejl blivit skickat till Coop. Det hade det inte och jag tänkte "vad f*n är det här nu då?". Så jag tittar på mejladressen och ser att jag skrivit oop.se istället för coop.se. Klart att det inte kommer fram då ;)

Om lite mindre än en timme ska vi skjutsa Josefine och två kompisar till henne till tåget. De ska till Göteborg.
Sen ska jag och mamma åka till Kinnarp för att köpa skor. Hon lovade att betala student-skorna :D

Får väl snart gå upp och göra mig iordning inför "resan". Se om jag hinner städa lite också.

Blir det några skor så ska jag försöka att läga upp lite bilder på dem här.

Ska ta med kameran till bowlingen ikväll så det kanske kommer upp lite bilder därifrån någon gång under helgen.

Måste ut och fotografera min slutuppgift i foto-kursen.

Ses!

RSS 2.0