Tillbaka

Jag har blivit väldigt dålig på att skriva här nu. Har inte riktigt haft tid i veckan. Har försökt plugga en massa till biologi provet som vi hade idag. Provet gick rätt så bra tror jag. Hoppas på MVG, men det är väl inte så stor chans.

Sen har jag ju varit tvungen att ta igen den tiden jag och älskling missat när han var i Frankrike ;)

Imorgon ska jag och älskling kanske gå på bio eller något annat mysigt för att fira våran 2-årsdag (22/4) :) Tiden går fort när man har roligt ;) Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går :D


Nä, nu har jag väl inget mer att skriva. Har ni några önskemål på något mer jag ska skriva så lämna en liten kommentar ;)

Sista dagen att söka till högre studier

Idag är sista chansen för alla som tänkt plugga vidare efter gymnasiet att söka till högskolan/universitet, men det vet säker alla som tänkt sig det.

Själv sökte jag tre olika journalist utbildningar i söndags. Hoppas mest på att komma in på den i Piteå. Det är nog den jag har störst chans att komma in på också. Blev rätt nöjd med artikeln som jag skickade in :)
Får väl se om jag är snäll nog att jag låter Sanja läsa den ;P

Nu är jag frisk igen, har varit i skolan både idag och igår. Religionsprovet kändes som att det gick bra.

Mådde dock inte så bra när jag kom hem från skolan. Var lite yr i huvuvdet och så, men idag är det mkt bättre. Har haft kort dag i skolan :) Två lektioner och slutade tio i tio.

Nu måste jag gå och käka så att jag inte blir snurrig i huvudet idag med!

Dags för tävling igen;)

Blir mest inlägg om tävlingar jag är med i nu ;) Blir ett sånt till nu, sen ska jag försöka skriva något roligare. Lite om vad som händer i mitt liv nu.

Jag är med och tävlar om svarta saker här.

Mera tävlingar

image85

Jag är med och tävlar om en ansiktsmask här.


image86
Jag tävlar även om fem ansiktsmasker här.

Tävlar igen :)

Jag är med och tävla om en brun utan sol spray här. Tänkte att det kunde vara roligt att testa, för jag har aldrig gjort det ;)

Bläää :(

Nu räcker det! Jag vill inte vara sjuk mer! Okej det är skönt att slippa skolan, men det är lite segt att sitta hemma hela dagarna! Dessutom sabbar det min nyttighet! "Jag är sjuk, då får jag äta godis fast det är mitt i veckan". Jag är expert på att hitta på ursäkter att få äta godis! Men när jag blivit frisk (förhoppningsvis pigg nog att gå till skolan imorgon) så ska jag bli nyttig igen!!

Så blir det ingen träning med tjejerna den här veckan heller eftersom att jag är sjuk:(

Religions prov imorgon, borde verkligen plugga nu, men orkar inte! Blir ett avsnitt av andra avenyn istället.

Ikväll åker älskling till Frankrike:( Jag kommer sakna honom galet mycket! Därför måste nu Lina, bästis för alltid ;), roa mig hela helgen! Det är okej att ta med annat folk så länge ni underhåller mig;p

Fortfarande sjuk :(

Mamma kom upp och väckte mig innan klockan ringde imorse. Hon sa att de som håller på och grejer med radon-grejen skulle stänga av vattnet. Så jag fick hoppa upp ur sängen för att skynda mig att ta en dusch innan jag skulle till skolan. Då blev det ändrade planer. Hostan är värre idag, har haft ont i halsen och varit tung i huvudet :(

Blev till att vara hemma idag med. Missar ju inte så mkt för jag skulle tydliga bara ha en lektion idag för biologin var inställd. Så skoldagen skulle varat mellan 9.30-10.50. Kanske hade orkat det? Kanske bra att vara hemma och vila upp sig...

Är godissugen!! Borde plugga religion, men jag orkar inte!!

Jag vill bli av med den förbannade förkylningen nu!!

Tävlar :)

Jag tävlar om detta sminket hos Linaveronica:

image82

Jag tävlar även om den här:

image83

Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos Lily, i samarbete med modeakuten.se

HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!"

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

image84


Modell för en dag ;)

I lördags drog jag, Lina och Emma iväg till The Studio i Göteborg. Kom dit vid två för att bli uppsminkade av make-up artister och fotograferade som modeller :) Blev tyvärr en hel del väntande, men vi hade rätt kul och bilderna blev bra:D Lite för bra. Hade inte planerat att köpa mer än en eller två om jag ens skulle köpa någon. Det blev tio stycken :/ Kostade 1650. Hade svårt att välja vilka jag skulle ha... Men jag kommer inte att lägga upp några här :p

Åkte bil hem med en kompis till Emma. Tog typ en timme så det gick fort ;) När vi kommit till Falköping så blev det en kort sväng till Lina och sedan till Emma innan dom skjutsade hem mig. Kom hem halv elva. Hade varit borta i ungefär tolv timmar då:/


Igår skrev jag klart artikeln och skickade den till Luleå universitet. Jag blev faktiskt rätt nöjd :) Sökte till tre universitet också. 2 mer än planerat, men frågan är om jag kommer att komma in... Det återstår att se.


Idag skulle jag ha vaccinerat mig, men fick ändra min tid pga min förkylning. Men nu får jag åka med älskling nästa vecka istället :D

Ingen skola för min del idag heller. Orkar inte med det med tanke på min förkylning. Sen får jag väl se om det kanske blir feber till kvällen :(

Får väl ta och plugga religion sen också :(

Photoshop

Sitter och leker lite i photoshop. Försöker lära mig det. Jag har för mig att man kan göra iordning sin bloggdesign där. Stämmer det? Kanske någon kan förklar hur man gör då? Snälla!(A)

Eftersom jag inte kom på hur man skulle göra så blev det några andra bilder. De ser inte så äkta ut, men fina blev dom ;)

Fredag idag. Kort dag med två lektioner. Var nere på stan en sväng och tittade lite på kläder, men hittade inget kul. Sedan åkte jag ut till Gudhem och klippte mig :) Skönt att bli av med de slitna hårtopparna :)

I helgen ska jag på kurs :) Längtar verkligen!

Mitt nya hälsosamma jag :)

Nu har jag bestämt mig. Jag SKA bli nyttig! Jag vet att jag sagt det väldigt många gånger förut, men nu har jag verkligen bestämt mig. Bara godis, pizza och dylikt på helgerna. Jag ska börja träna med start imorgon. Då blir det box eller skolans gym med Sanja och Gabbi.

Jag ska göra iordning ett styrketräningspass som jag kan utföra hemma. Blir nog lite promenader ett tag framöver innan jag börjar löpträna. Har ju inte gått så bra tidigare med tanke på min dåliga kondition.

Jag tror att jag kommer att klara det den här gången! Viljan är stark. Har varit sugen på godis idag, men har inte ätit något :) Från och med nu ska frukt vara mitt "godis" under veckorna. Ska väl tillåta mig att äta lite godis på helgerna.

Det onyttigaste för min del den här veckan är en mugg varm oboy för det kliade så obehagligt i halsen pga förkylningen.

Nu ska jag bli hälsosam:) Jag är stolt över mig själv ;)

Tävling igen :)

Hittade två tävlingar hos Maria Pettersson.

Man kan bland annat vinna en goodiebag med smink, smycken och massa roliga saker :)

image79
Värde: 4000 :- Goodiebag

Man kan också vinna body scrub och badsalt från Aromia.

image80image81
Body scrub och badsalt

Håll tummarna för att jag vinner!

Helgen

Leksand vann i lördags. Älskling var mycket glad över det. Sen åkte vi hem till Lina och Victor :) Träffade lite roligt folk :) Käkade pizza som vanligt ;) Åkte hem till mig senare och sov där.

Söndag bar det av till Borås och net on net.
image78
Borås djurpark förra sommaren. Dagens höjdpunkt ;)

Efter det åkte vi hem och tittade på film hos Jonas och Rickard.

Igår hade jag låång sovmorgon, Började skolan 12.50, men gick upp fem över tre på morgonen. Följde med mamma när hon körde pappa till Landvetter. Fatta inte vad som lätt när klockan ringde.

Hade två lektioner igår och på den ena var vi på besök i en Moske.

Har väl inte hänt så mkt mer. Sitter hos älskling nu och lyssnar på när han och Rickard spelar tv-spel.

RSS 2.0