Tisdag

Sitter i skolan nu. Börjar inte förrän halv tio, men bussen stämmer ju inte alltid :( Sista gången det är så här antar jag så jag ska inte klaga. Jag har ju faktiskt haft sovmorgon, det är det ju inte alla som har ;)

Kemi sen. Tråkigt. Sen är det biologiredovisning och sist fotografisk bild. Frågan är ju biologin kommer att gå... Har typ inget att säga. Inte bra om man vill ha MVG. Får försöka fixa det på hålet.

Har egentligen inget att skriva, men har inget bättre för mig :p

Måndag

Sista veckan med lektioner nu. 10 dagar kvar till studenten. Religions prov idag. Gick hyfsat. Nu är det bara ett prov kvar + kemilabbrapport + biologi redovisning och en matte uppgift. Blir matten bra så får jag MVG i matte E :D Jag är så bra;)

Konfirmation för kusinen i Vaggeryd. Inte ofta man träffar släkten. Studsmattan var rolig ;) Det tyckte Josefine med även om hon inte vågar erkänna det :p

På onsdag ska jag klippa mig och fylla i min slingor. Sen ska jag leka med den här tjejen:


image87

Vi ska försöka hitta en studentpresent till Malin.

Trött

Två veckor kvar till studenten. Känns som en evighet. Men nu känner man att det inte är lika mkt kvar att göra. Matte provet igår gick rätt bra tror jag. Fick tillbaka fysik provet idag. Fick MVG. Men får antagligen inte det i slutbetyg. Ska frivilligt göra ett extra prov för att förhoppningsvis få MVG.

Religions prov på måndag. Ska ut och fota sen, men vet inte vad. Också den j*vla labbrapporten! Jag vill INTE!

Kusin konfirmerar sig på söndag. Kul att träffa dom, länge sen sist. Har nog inte varit hemma hos dem på tre år.

I mitt liv händer inte mkt roligt, därför blir det mkt tråkiga blogginlägg. Stackars Gabb:p

Plugg idag med

Nu är kemi provet över (gjort i onsdags). Frågorna var egentligen lätta, men jag kunde inte provet särskilt bra ändå. Antagligen för att det är avsnittet var jättetråkigt! Men provet gick i alla fall bättre än jag förväntat mig. Ska kanske inte säga för mycket innan jag fått tillbaka det.

Tisdag var en mkt bra dag! Slapp dag med sovmorgon till halv tio och sen två lektioner. Mellan lektionerna så var vi och pratade med vår projektarbetshandledare. Han hade satt betyget nu och vi fick MVG :D Det känns det otroligt skönt och vi förtjänade det verkligen :)

Efter att vi pratat med honom var det dags att gå till biologi lektionen. Där fick vi tillbaka provet. När jag gjorde det kändes det som att gick rätt bra, men det hade gått ännu bättre än jag trodde :D Jag fick 41/42:D Så med andra ord så var det en mkt bra tisdag.

Igår var jag hemma hos storasyster för att prova balfrisyrer. Så nu är det bestämt hur jag ska ha håret på balen. Vi tog kort på det, men syster har bilderna så jag kan tyvärr inte lägga upp dom här.

Nu är det inte så mycket kvar att förbereda inna studenten. Det är bara 26 dagar kvar tills studenten :D

Synd att man ska behöva ha en massa så här i slutet av året.

Nästa vecka (v.20) har jag fysikprov torsdag och tyskaprov fredag.
Vecka 21 har jag ett stort matteprov och ev. biologi redovisning
Vecka 22 har vi religionsprov. (på onsdagen där sätts betygen:)


Vill inte plugga :(

Sitter hos älskling och spanar in folk på bilddagboken ;) Borde egentligen plugga på kemin, men kemi är såå tråkigt så jag har inte orkat ta tag i det än.

Bäst att ta tag i det snart så jag hinner plugga något innan älskling kommer hem från jobbet.

Kommer säkert skriva mer här sen och kameran har jag med så det kanske kommer lite bilder också ;)

RSS 2.0